Advertentie

iSpoofer voor Mac

 • Gratis

 • In Nederlands
 • V 1.0.5
 • 3

  (20)
 • Beveiligingsstatus

Softonic-recensie

Spoof elke locatie met iSpoofer

iSpoofer is een handige navigatiesoftware voor gamers die graag LBS of locatiegebaseerde games spelen . Deze app kan de locatie op uw apparaat simuleren om het te laten geloven dat het zich op een andere plaats bevindt . Hiermee kun je mobiele games spelen waarbij je naar plaatsen moet gaan zonder je huis te verlaten.

Krijg een neplocatie

Bij sommige games, zoals Pokemon Go en Harry Potter: Wizards Unite, moeten gebruikers naar bepaalde plaatsen gaan om vooruitgang te boeken in het spel. En hoewel het je benen wat beweging geeft, is het niet altijd leuk om rond te lopen om op zeldzame pokemon te jagen of magische beesten te bevechten. Voer hier applicaties in die een nep-GPS bieden. iSpoofer is daar een van. De app verandert de gegevens in uw game niet en past uw apparaat niet aan, maar configureert het om te geloven dat het zich op een andere plaats bevindt dan uw werkelijke locatie.

Om dit te doen, start u gewoon de app nadat u deze op uw computer heeft gedownload. Verbind vervolgens je telefoon met je computer en wacht tot de app je telefoon detecteert. Als u de details van uw telefoon in de iSpoofer-app ziet, betekent dit dat deze met succes verbinding heeft gemaakt met uw apparaat. Daarna kun je op de Spoof-knop klikken om je reis te beginnen. Er zijn drie modi die u kunt gebruiken om de locatie op uw telefoon te vervalsen. Er is de standaardmodus waarin u naar een locatie op de kaart zoekt en daar naartoe gaat met de verplaatsingsknop. U kunt uw route ook aanpassen door op verschillende pinnen op de meegeleverde kaart te klikken. U hoeft alleen maar op de afspeelknop te drukken als u al uw gewenste pinnen heeft gekozen, en het apparaat zal van de ene locatie naar de andere gaan "bewegen". Ten slotte is er het GPX-bestand waarmee u met de app het GPX- of GPS Exchange-formaat kunt laden en op de kaart kunt toepassen. Net als bij de aangepaste route kun je in deze modus automatisch van de locaties die je hebt ingesteld, gaan zodra je op de afspeelknop drukt.

Zodra u klaar bent met spelen, kunt u uw apparaat opnieuw opstarten om uw GPS-locatie onmiddellijk te herstellen .

Meer eigenschappen

iSpoofer simuleert uw telefoons om te geloven dat deze zich op een andere plaats bevindt dan uw exacte locatie. Maar dat is niet alles wat de app te bieden heeft. Ten eerste, en misschien wat gebruikers het leukst zouden vinden aan de app, kan deze locaties op meer dan één apparaat tegelijk vervalsen. Hiermee kun je meer dan één LBS-game op meer dan één telefoon spelen. De parameter voor spoofing kan ook worden aangepast , zodat u de bewegingssnelheid kunt aanpassen , enzovoort.

iSpoofer vereist geen jailbreak , dus je kunt het na het downloaden meteen gebruiken. De app werkt echter alleen met iPhones, iPads en iPods . Het vereist ook dat iTunes is geïnstalleerd. Om de locatie te vervalsen, moet de app bovendien een ontwikkelaarsimagebestand in iOS zoals XCode mounten .

Vereenvoudigde spoofing

Het configureren van de gps van uw telefoon kan moeilijk zijn, vooral als u een Apple-apparaatgebruiker bent. Je zou je apparaat moeten jailbreaken om de volledige controle over de instellingen te krijgen. Maar met iSpoofer kunt u de locatie van uw telefoon vervalsen zonder dit te doen. Het is veel gemakkelijker en veiliger dan jailbreaken. De app vereenvoudigt het hele proces van spoofing, zodat je door kunt gaan met het spelen van je locatiegebaseerde games. Gebruikers moeten echter voorzichtig zijn bij het gebruik van de app, omdat u door voortdurend spoofing wordt uitgesloten van het spelen van de game.

VOOR

 • Vereenvoudigd spoofingproces
 • Kan locaties op meer dan één apparaat tegelijkertijd vervalsen
 • Vereist geen jailbreak
 • Biedt drie spoofing-modi

TEGEN

 • Werkt alleen op Apple-apparaten
 • Vereist iTunes en Developer Image File om correct te werken
 • Voortdurend spoofing kan ervoor zorgen dat je het spel niet mag spelen

Programma is beschikbaar in andere talen


iSpoofer voor Mac

 • Gratis

 • In Nederlands
 • V 1.0.5
 • 3

  (20)
 • Beveiligingsstatus

Beoordelingen about iSpoofer

Heeft u geprobeerd iSpoofer? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten.